Kleding Profiel - Leuven

Historiek

Modezaak Profiel ziet voor het eerst het levenslicht in 1986. 
Oprichtster en zaakvoerster Mieke Desmet is één van de pioniers in het aanbieden van kledingstukken uit de collecties van De Zes van Antwerpen. Vooral stukken van Ann Demeulemeester en Dries Van Noten vinden hun weg naar Mieke's winkel. Hier legt zij het accent op tijdloze, draagbare feestkledij, en dit steeds met een persoonlijke touch. Mieke neemt namelijk nooit de volledige collectie over maar kiest enkel de kledingstukken die zij zelf ook mooi vindt. Door de jaren heen is dit ook hoe Profiel bekend geworden is, als een tijdloze modezaak met een eigenwijze, persoonlijke keuze uit de grote merken.

Deze unieke selectie wordt aangeboden in één van de oudste huizen van Leuven. Het pand dateert uit 1691 en is één van de weinige die beide wereldoorlogen overleefd heeft. De winkel is gehuisvest op het gelijkvloers en in het barokke salon op de eerste verdieping. Profiel staat dus garant voor tijdloze feestkleding in een elegant en tijdloos kader.

Via de website gunnen wij u alvast een blik op onze collecties kleding, accessoires en schoenen. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en kom naar onze winkel of neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.